Agraïments

Amics del Bus

El desenvolupament d’aquest projecte no hauria estat possible sense la participació de les següents persones:

Ot Triviño

És una de les ànimes del projecte. S’encarrega d’adquirir i programar tot el maquinari necessari per a que la cabina de conducció funcioni de forma correcta. A més, ha dissenyat les connexions elèctriques i electròniques necessàries per a que tota la circuiteria quedi connectada entre si.

Raúl López

S’encarrega, juntament amb l’Ot, d’instal·lar totes les connexions entre els diferents equips. A més, també munta i duu el manteniment i pintura de les cabines de conducció.

Juanjo Rubio

Ajuda en les tasques de sanejament, pintura i manteniment de l’estructura, i s’encarrega de la part administrativa del projecte. A més, és l’encarregat de promocionar les activitats que es fan amb les cabines de conducció.

Joan Cols

Ens ajuda en les tasques de sanejament dels equips reals dels autobusos abans de ser instal·lats a les cabines, així com en el transport.

José B.

Ens ha assessorat a l’hora de muntar l’estructura per la cabina, així com per a la realització de les connexions elèctriques a l’hora de fer els plànols.

Associació ARCA

L’associació ARCA ens ha ajudat a aconseguir tant el tauler real d’un vehicle com el seient del conductor, i ens cedeix un espai a les seves instal·lacions per emmagatzemar el material.

I molts més!

També volem donar les gràcies a totes les persones que no llistem aquí i que també ens han ajudat quan han pogut. I, com no, a les empreses, entitats i institucions que han confiat en nosaltres i que hi han comptat per als seus actes.